Διαμόρφωση εσωτερικού χώρου Βαλβείου

Πριν από έναν χρόνο μερικοί φίλοι αποφασίσαμε ότι έπρεπε να αναλάβουμε δράση για την αναγέννηση της δημοτικής βιβλιοθήκης της πόλης όπου μεγαλώσαμε, της Βαλβείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Mεσολογγίου. Αποκορύφωμα όλων των ενεργειών ήταν η αναδιάταξη των χώρων της βιβλιοθήκης το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 και η μετατροπή του δυσλειτουργικού Αναγνωστηρίου της σε ευρύχωρη, φωτεινή και ελκυστική αίθουσα για διάβασμα και δράσεις. Ο μηχανικός της ομάδας Βαγγέλης Ζαντές σχεδίασε και επέβλεψε τις εργασίες, οι Φίλοι Βαλβείου Βιβλιοθήκης Μεσολογγίου έβαλαν την εργασία και οι φίλοι Saltsinistas πρόσφεραν πρόθυμα τα χέρια, τον χρόνο και το δημιουργικό κέφι τους. Τους ευχαριστούμε! Δείτε το βίντεο που ετοίμασαν.

Save our Valveios! ήταν το σύνθημα. Όλοι μαζί –φαίνεται καθαρά– μπορούμε!

Οραματιζόμαστε μια σύγχρονη βιβλιοθήκη για την πόλη μας !

Advertisements