Η Eθνική Βιβλιοθήκη στο Μεσολόγγι

chrisostomidis

Την επίσκεψη εκπροσώπου της στην πόλη μας ανήγγειλαν οι Φίλοι της Βαλβείου Βιβλιοθήκης στη δεύτερη εκπομπή τους.Το ταξίδι του στο Μεσολόγγι, ως εκπροσώπου της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ) και την επίσκεψή του πριν από το τέλος του Νοεμβρίου στη Βάλβειο Δημοτική Βιβλιοθήκη ανήγγειλε ο βιβλιοθηκονόμος Γρηγόρης Χρυσοστομίδης κατά τη συνέντευξή του, στη δεύτερη εκπομπή των Φίλων της Βαλβείου Βιβλιοθήκης (ΦΒΒ), στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, την Τρίτη 8 Νοεμβρίου.

Ο κ. Χρυσοστομίδης μοιράστηκε με τους συντελεστές της εκπομπής και τους ακροατές την πλούσια εμπειρία του από τις βιβλιοθήκες που έχει επισκεφθεί ανά την Ελλάδα, έδωσε ιδέες, μετέδωσε τον ενθουσιασμό του και περιέγραψε αναλυτικά την Καλοκαιρινή Εκστρατεία που διεξήχθη στο Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών της ΕΒΕ, την οποία συντονίζει, και η οποία είναι μεταξύ των 225 υποψηφίων για το διεθνές βραβείο Astrid Lindgren, το αποκαλούμενο «Νόμπελ της παιδικής λογοτεχνίας».

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής οι Φίλοι της Βαλβείου Βιβλιοθήκης ανακοίνωσαν τον διαγωνισμό «Πάμε Βάλβειο». Πρόκειται για έναν διαγωνισμό φωτογραφίας «σέλφι» με θέμα τη Βάλβειο και με πλούσια δώρα, ο οποίος που θα διεξαχθεί από τις 15 Νοεμβρίου ως τις 15 Δεκεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες συμμετοχής επισκεφθείτε το site των ΦΒΒ https://filoivalveiou.wordpress.com/diag/

Ακούστε την εκπομπή στο YouTube :

https://www.youtube.com/watch?v=BBKsiE-oJcE&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=xlyDivQZerQ&feature=youtu.be

Advertisements